• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode
Realizovane radionice Razvoj robne marke

Realizovane radionice Razvoj robne marke

.

SPESCOM Consulting je tokom decembra meseca realizovao radionice „Razvoj robne marke – pokreni se za posao“ u saradnji sa Udruženjem ENECA iz Niša uz podršku Razvojne agencije Srbije.

Obuke za preduzetnike su organizovane u EU Info Point-u u Novom Sadu, Srpskoj asocijaciji menadžera u Beogradu, Centru za preduzetništvo u Kragujevcu i EU Info Point-u u Nišu.

Novi ciklus programa Pokreni se za posao

Novi ciklus programa Pokreni se za posao

.

Konkurs za novi, deveti ciklus nаciоnаlnog programa „Pokreni se za posao“, kојi sprovodi ENECA uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji otvoren je 07. decembra i trajaće do 15. marta naredne godine. Program ima za cilj da pоdrži pоkrеtаnjе i unapređivanje mаlih i pоrоdičnih prеduzеćа širom Srbiјe koji imaju dobru, inovativnu i održivu poslovnu ideju.

Svi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama koje se zasnivaju na nekim od principa održivog razvoja kao što su društveno-odgovorno poslovanje, korišćenje obnovljivih izvora energije, energetska efikasnost, zaštita i očuvanje životne sredine imaju mogućnost da se prijave na konkurs putem sajta www.pokrenisezaposao.rs.

Projekat Klikom do samostalnosti

Projekat Klikom do samostalnosti

.

„Klikom do samostalnosti“ se realizuje u okviru projekta „Podrška sprovođenju Programa reformi politike zapošljavanja i socijalne politike u Republici Srbiji sa fokusom na politiku zapošljavanja i povećanja zapošljivosti mladih“ („Inicijativa za zapošljavanje mladih“) koji je deo šireg programa kojeg finansijski podržava Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (Swiss Agency for Development and Cooperation – SDC) pod nazivom „Znanjem do posla – E2E“.

Projekat realizuju Centar za edukaciju, istaživanje i razvoj CEIR Novi Sad, Dečije selo „Dr Milorad Pavlović“ Sremska Kamenica i SPESCOM Consulting d.o.o. Novi Sad. Saradik na projektu je dobrotvorna fondacija Srpske pravoslavne crkve "Čovekoljublje".

Ovogodišnji Forum okupio poljoprivrednike iz cele Evrope

Ovogodišnji Forum okupio poljoprivrednike iz cele Evrope

.

Bržem razvoju organske proizvodnje u Srbiji najviše može doprineti saradnja i učešće poljoprivrednih proizvođača u regionalnim i evropskim projektima poručeno je sa današnjeg 11. međunarodnog Foruma organske proizvodnje u Selenči kojem je prisustvovalo oko 250 gostiju iz Srbije, Hrvatske, Slovačke, Moldavije, Češke, Mađarske...

SELENČA ORGANIK - konkurs za najbolje medijske priloge

SELENČA ORGANIK - konkurs za najbolje medijske priloge

30-06-2017

Centar za organsku proizvodnju Selenča dodeliće novinarsku nagradu „SELENČA ORGANIC“ za medijske priloge koji se bave temama organske proizvodnje, objavljene u štampanim, elektronskim i internet medijima, od nacionalnog, regionalnog i lokalnog značaja.