• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

Poziv na radionicu: Procesi i plaćanja u elektronskoj trgovini

Poziv na radionicu: Procesi i plaćanja u elektronskoj trgovini

27-06-2016

Projekat „Razvoj elektronskog poslovanja“ organizuje poslednju radionicu u ovom ciklusu u Novom Sadu u sredu 6. jula 2016. godine u hotelu Putnik, Ilije Ognjanovića 24 sa početkom u 10h.

Radionica je namenjena za predstavnike tržišne inspekcije, policije, tužilaštva, uprave carina, poreske uprave, organizacija za zaštitu potrošača i lokalne samouprave.

Na kraju treninga, svi polaznici će dobiti sertifikat o uspešno pohađanom treningu.

Za sve učesnike projekat će pokriti putne troškove. U slučaju da dolaze autobusom, potrebno je da prilože autobusku kartu, kako bi im se refundirali troškovi. U slučaju da dolaze kolima, projekat pokriva troškove od 12 dinara (RSD) po pređenom kilometru, i nije potrebno ništa priložiti. Za učesnike koji putuju više od 70 km do mesta održavanja treninga projekat će obezbediti hotelski smeštaj, dan pre održavanja treninga (molimo Vas da ovo prijavite najkasnije dva dana pre održavanja radionice).

Molimo Vas da učesnike u radionicama što pre prijavite (a najkasnije do ponedeljka 04. jula), jer je broj učesnika van mesta u kojima se održavaju radionice ograničen.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati kancelariju projekta, tel. 011 3235 915, office@eposlovanje.biz ili konsultanta na projektu Isidoru Ljumović, na e-mail iljumovic@yahoo.com ili tel: 063 462 486.