• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

Učešće na 26. Biogas konvenciji u Hanoveru

Učešće na 26. Biogas konvenciji u Hanoveru

20-11-2016

Konferencija na temu “Biogas u zemljama u razvoju”  koja je ujedno bila i deo Biogas Konvencije organizovane od strane nemačkog ekspertskog udruženja, održala se u periodu od 15. do 18. novembra 2016. godine. 

Konferencija je održana u okviru Međunarodnog sajma o inovativnom snabdevanju električnom enerijom- “EnergyDecentral”. Na sajmu je učestvovalo više od 300 izlagača koji su  predstavili poslednje trendove razvoja i decentralizovanog snabdevanja električnom i toplotnom energijom.

Na Konferenciji je učestvovala i delegacija Srbije u organizaciji programa „Razvoj održivog tržišta bioenergije u Srbiji“ (GIZ DKTI) koji se realizuje u Srbiji kao deo bilateralnog programa između Republike Srbije i Savezne Republike Nemačke.

U delegaciju su bili: predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, predstavnici Pokrajinskog sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, predstavnica Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, predstavnici Garancijskog fonda Novi Sad, predstavnik Biogas udruženja u Srbiji i predstavnici privatnog sektora.

Deo delegacije je bio i predstavnik SPESCOM Consulting-a.

Tokom boravka u Hanoveru delegacija je prisustvovala panelima zajedno sa učesnicima iz ostalih zemalja, obišla “EnergyDecentral”- međunarodni sajam o inovativnom snabdevanju električnom enerijom i posetila biogas postrojenja u okolini Hanovera.

Na Biogas konferenciji ove godine učestvovalo je preko 600 učesnika koji su podelili svoje znanje i iskustvo u proizvodnji biogasa i marketing aspektima na različitim tržištima.