• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

AgroB2B na Novosadskom sajmu 16.05.2016.

AgroB2B na Novosadskom sajmu 16.05.2016.

25-03-2016

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji u saradnji sa Novosadskim sajmom pozivaju vas da uzmete učešće u međunarodnim poslovnim susretima AgroB2B@NSFair koji će se održati u okviru Sajma poljoprivrede u Novom Sadu, 16. maja 2016. godine na Novosadskom sajmu.

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru sajma.

Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju.

Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.

AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima, ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Primarna ciljna grupa AgroB2B@NSFair su proizvođači i trgovci hrane i piće. Događaj je otvoren i za povezane sektore:

- poljoprivredna mehanizacija,

- đubrivo i zaštita bilja,

- pakovanja,

- poljoprivreda kao izvor obnovljivih izora energije,

- oprema za proizvodnju i preradu hrane,

- primenjene nauke i istraživanja,

- ostalo.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. U 2016. godini, zemlja partner je Italija.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti ulaznicu za sajam i pokriti eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu.

Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroB2B@NSFair možete izvršiti ovde

Rok za registraciju učesnika iz Srbije je 30. april 2016.