• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

Evropska komisija usvojila Intereg Program CBC HU - SER

Evropska komisija usvojila Intereg Program CBC HU - SER

.

Evropska komisija je 15. decembra 2015. godine usvojila „Interreg“- IPA Program prekogranične saradnje Mađarska - Srbija za period 2014-2020. godine.

Program ima za cilј da pruži podršku projektima prekogranične saradnje koji jačaju ekonomsku saradnju u pograničnom programskom području kroz održivo korišćenje prirodnih i kulturnih dobara.

Program je usredsređen na unapređenje prekograničnog upravlјanja vodama i sistema sprečavanja rizika, smanjenje broja uskih grla u prekograničnom saobraćaju, podsticanje saradnje u oblasti turizma i kulturnog nasleđa i razvoj konkurentnosti malih i srednjih preduzeća kroz inovacije.

Programska oblast obuhvata 9 županija/okruga: županije Bač-Kiškun i Čongrad u Mađarskoj i Zapadnobački, Severnobački, Južnobački, Severnobanatski, Centralnobanatski, Južnobanatski i Sremski okrug u Srbiji.

Za Program je izdvojeno 65,12 miliona evra iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA II). Ukupna vrednost Programa, uključujući nacionalnu stranu, odnosno doprinos projektnih partnera, iznosi 76,62 miliona evra.

Za više informacija o Programu posetite internet stranicu www.hu-srb-ipa.com.