• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

Info dan Biznis akceleratora KATANA

Info dan Biznis akceleratora KATANA

08-11-2016

U sredu 16. novembra 2016. godine sa početkom u 13.30h u Amfiteatru Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad), Biznis akcelerator KATANA organizuje Info Dan.

Ovom prilikom, zainteresovanima će detaljno biti predstavljen Otvoreni poziv akceleratora KATANA (Open Call), koji traje od 01. decembra 2016. do 28. februara 2017. godine kao i saveti za apliciranje inovativnim malim i srednjim, agro i IKT preduzećima, ali i zainteresovanim pojedincima.

KATANA je biznis akcelarator koji omogućava finansijsku i poslovnu podršku u primeni inovativnih tehnologija za potrebe agro sektora ili startapa, malog ili srednjeg preduzeća koje posluje u okviru širokog lanca vrednosti u agro sektoru, IKT sektoru ili novim rastućim industrijama.  

KATANA akcelerator identifikovaće inovacije sa najvećim razvojnim potencijalnom u agro i IKT sektoru, kao i novim, brzo rastućim industrijama poput GPS, dronova, interneta i stvoriće jedinstvene poslovne modele kao i modele finansiranja.

Projekat je započet 1. jula ove godine i trajaće 30 meseci tokom kojih će obezbeđivati pristup znanju, tehnologijama, kapitalu i tržištima, kako bi preduzeća i kompanije kreirali i/ili ojačali svoju ponudu u domenu poljoprivrede i novih tehnologija, ali i ostvarili prisustvo na globalnom tržištu.

Tri srpska partnera u konzorcijumu koji čini ukupno 14 partnera iz 8 zemalja su Vojvođanski IKT klaster, Biosens Institut i kompanija Inosens, a predvođene su kompanijom bwcon GmbH iz Štutgarta.

Odabranim startapima i malim i srednjim preduzećima KATANA akcelerator otvoriće pristup znanju, tehnologijama, kapitalu i tržištima, sve sa ciljem omogućavanja konkuretnosti na globalnom nivou te pospešivanja prekogranične i međusektorske saradnja.

10 najuspešnijih biće finansijski podržani sa 100.000 evra. Svi zainteresovani za početak treba da pošalju putem sajta www.katanaproject.eu dvominutni video pitch  i predstave svoju ideju.

Više informacija na sajtu www.katanaproject.eu.