• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

Najava biogas konferencije u Beogradu

Najava biogas konferencije u Beogradu

26-02-2017

U organizaciji srpskog Biogas udruženja, Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije i srpsko-nemačkog razvojnog programa „Rаzvој оdrživоg tržištа biоеnеrgiје u Srbiјi“ dana 01. marta 2017.godine održaće se biogas konferencija na temu: Razvoj i uticaj mera na održivi rast biogas sektora u Srbiji.

Cilj konferencije je da se prezentuju iskustva Nemačke, dosadašnji rezultati u Srbiji i otvori diskusija za unapređenje postojećeg stanja.

Organizaciju konferencije su inicirali predstavnici Biogas udruženja koje je formirano od strane investitora biogasnih postrojenja, projektanata i izvođača radova. Udruženje okuplja 25 članova i osnovano je radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja i podsticanja proizvodnje i upotrebe biogasa kao obnovljivog izvora energije.

Na konferenciji će se diskutovati o zakonskom okviru i iskustvima Nemačke, a biće predstavljeni i projekti koji su razvijeni u Srbiji.

Takođe biće prezentovana studije „Razvoj održivih koncepata biogas postrojenja u Srbiji“ od strane Krieg & Fischer Ingenieure GmbH.

Na posletku biće otvorena panel diskusija „Buduće podsticajne mere za održiv razvoj biogas sektora u Srbiji“ na kojoj će učestvovati predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, Biogas udruženja, donatorskih agencija itd.

Diskusijom će moderirati Milica Vukadinović, rukovodilac komponente Rаzvој prојеkаtа na srpsko-nemačkom razvojnom programu „Rаzvој оdrživоg tržištа biоеnеrgiје u Srbiјi.

Konferencija će se održati u hotelu ZIRA, Ruzveltova 35, Beograd u sali Mykonos u s početkom u 9:30h.