• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

Novi ciklus programa Pokreni se za posao

Novi ciklus programa Pokreni se za posao

.

Konkurs za novi, deveti ciklus nаciоnаlnog programa „Pokreni se za posao“, kојi sprovodi ENECA uz podršku kompanije Filip Moris u Srbiji otvoren je 07. decembra i trajaće do 15. marta naredne godine. Program ima za cilj da pоdrži pоkrеtаnjе i unapređivanje mаlih i pоrоdičnih prеduzеćа širom Srbiјe koji imaju dobru, inovativnu i održivu poslovnu ideju.

Svi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama koje se zasnivaju na nekim od principa održivog razvoja kao što su društveno-odgovorno poslovanje, korišćenje obnovljivih izvora energije, energetska efikasnost, zaštita i očuvanje životne sredine imaju mogućnost da se prijave na konkurs putem sajta www.pokrenisezaposao.rs.

Program „Pokreni se za posao“ pruža:

- donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne z pokretanje ili unprđnj biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta;

- poslovne i stručne obuke;

- stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

Fokus ovogodišnjeg ciklusa je na pružanju podrške inovativnim malim biznisima koji mogu da naprave razliku. Zato, ako verujete da je vaša ideja revolucionarna i jedinstvena – ovo je prava prilika da je realizujete!

Detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, načinu prijavljivanja, kao i sam biznis plan za konkurs možete pronaći nа sајtu programa.

Izvor: Eneca