• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

Poziv

Poziv

Poziv

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće u Programu za unapređenje investicione spremnosti malih i srednjih preduzeća, koji EU Program integrisane podrške inovacijama (IISP  –  www.iisp.rs)  realizuje u saradnji sa Ministarstvom finansija i privrede, Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Program za unapređenje investicione spremnosti je razvijen sa ciljem da unapredi kapacitet malih i srednjih preduzeća u Srbiji da uspešno privuku investicije kao i bankarske kredite. U okviru Programa za unapređenje investicione spremnosti biće organizovane  besplatne dvodnevne radionice  za predstavnike MSP u četiri regionalna centra u Srbiji:

♦ Beograd: 28 - 29 maj 2013

♦ Novi Sad: 30 - 31 maj 2013

♦ Niš: 11 - 12  jun 2013

♦ Kragujevac: 13 - 14 jun 2013

IISP Program za unapređenje investicione spremnosti je zasnovan na najboljim iskustvima iz Evropske unije i specifično prilagođen potrebama nacionalnog privrednog ambijenta. Dodatna tehnička i savetodavna podrška će biti obezbeđena za dvadeset najboljih kompanija koje budu uspešno završile obuku u okviru Programa za unapređenje investicione spremnosti.

Da biste se prijavili za učešće u programu molimo Vas da popunite ovaj kratak upitnik za prijavu:
https://www.surveymonkey.com/s/IISP_investment_readiness

Vaši odgovori će ekspertima koji rade u okviru IISP programa pružiti uvid u investicionu spremnost Vašeg preduzeća i pomoći im da procene da li Vam je tehnička podrška u domenu investicione spremnosti zaista potrebna.
Usled ogrančenog broja mesta IISP program zadržava pravo da izvrši proces selekcije u skladu sa kriterijumima za učešće u programu razvijenim za potrebe ovog javnog poziva. Preduzeća koja podnesu zahtev za učešće u Programu za unapređenje investicione spremnosti će biti blagovremeno obaveštena o rezultatima selekcije.
Rok za dostavljanje prijave je sedam dana pre datuma održavanja radionice!

Preuzmite poziv:

Konkurs
Prethodni članak
Konkurs