• Naše poslovanje se temelji na poštenju, poverenju i kvalitetu usluga.
  • Fokusiramo se na Vaše zahteve i prilagođavamo naše usluge u skladu sa njima.
  • Kao preduzeće koje pruža profesionalne konsultantske usluge ugradili smo prioritet svojih klijenata u naš biznis mode

Saradnja sa Univerzitetom Educons

Saradnja sa Univerzitetom Educons

.

U prostorijama Univerziteta Educons u Sremskoj Kamenici potpisan je ugovor o saradnji između SPESCOM Consultinga i Univerziteta Educons. Saradnja obuhvata aktivnosti u okviru projektnog menadžmenta.

Tim SPESCOM Consulting-a će u narednom periodu sarađivati sa timom Univerziteta na pripremi predloga projekta za program koji finansira Evropska Unija.

Univerzitet Educons prepoznaje sredstva iz evropskih fondova kao mogućnost da obezbedi bolje uslove rada za svoje studente i zaposlene.

Strategija Univerziteta je da se studentima omogući put do sigurnog posla kroz kvalitetne studije. Preduzetništvo obuhvata zbir znanja, veština i sposobnosti, ali i kreativnost, pokretački duh,hrabrost, odgovornost, dinamičnost, posvećenost, upornost.

Misija Univerziteta je da obezbedi funkcionalnu sintezu inovativnog i tradicionalnog obrazovanja, omogućavajući svojim studentima sticanje funkcionalnih znanja i diploma za novo vreme koje nosi obeležje globalnog i multidisciplinarnog pristupa društvenim procesima. U tom pravcu EDUCONS priprema buduće lidere koji će voditi svoje firme i organizacije i uspešno upravljati promenama.

Svoju viziju budućnosti Univerzitet zasniva na pretpostavkama da se društva u regionu jugoistočne i istočne Evrope, nalaze u procesu promena, reformi i tranzicije prema građanskom demokratskom društvu, koje karakterišu parlamentarni pluralizam, pravna država, vladavina zakonitosti i tržišna privreda sa dominacijom privatnog vlasništva. Bez sumnje je da je tom novom vremenu potrebno novo duboko znanje, koje pre svega znači iskorak ka novom pogledu na svet i drugačijem pristupu ekonomiji, zaštiti životne sredine, disemenaciji informacija i sticanju znanja.

U okviru Univerziteta Educons posluje 12 fakulteta: Fakultet poslovne ekonomije, Fakultet zaštite životne sredine, Fakultet za primenjenu bezbednost, Fakultet za digitalnu produkciju, Akademija klasičnog slikarstva, Fakultet ekološke poljoprivrede, Fakultet za uslužni biznis, Fakultet informacionih tehnologija, Učiteljski fakultet, Fakultet za sport i turizam - TIMS, Fakultet za evropske pravno - političke studije i Fakultet za projektni i inovacioni menadžment.

Na svim fakultetima realizuju se osnovne akademske studije u trajanju od tri ili četiri godine. Na Fakultetu poslovne ekonomije, Fakultetu zaštite životne sredine, Fakultetu primenjene bezbednosti, Fakultetu ekološke poljoprivrede i Akademiji klasičnog slikarstva realizuju se i diplomske akademske i doktorske studije. Na Fakultetu digitalne produkcije se realizuju akademske osnovne i diplomske studije. Na Fakultetu za uslužni biznis se realizuju još i specijalističke akademske studije u trajanju od godinu dana i diplomske akademske studije.

Na Fakultetu za sport i turizam- TIMS, na studijskom programu Fizičko vaspitanje i sport realizuju se osnovne akademske studije, master studije i doktorske studije, dok se na studijskom programu Menadžment i biznis u turizmu- realizuju osnovne akademske i master studije.

Više informacija o Univerzitetu Educons na www.educons.edu.rs